Untitled Document
MK / EN

Сертификат EN ISO 9001 

Профил 

Компанијата е формирана во 1999 год, со основна цел проектирање и производство на челични конструкции. Во досегашниот период има разработено над 200 различни проекти. Исто така, поседува и фабрика со софистицирана CNC техонологија за преработка на челик. Нејзиниот годишен капацитет изнесува околу 2.500 тони челик.

Пред извесно време влеговме во проект на создавање на нови производи за потребите на гасната индустрија, поточно транспортни контејнери за пренос на гас (модули), и модуларни диспензери т.е. контејнери за брзо поставување на гасни пумпни станици.